Svetovno znanega golfista prijel Interpol

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na begu je bil od sredine avgusta.
Oglej si celoten članek

Brazilska policija je v Rio de Janeiru prijela argentinskega golfista Ángela Cabrero, za katerim je mednarodna organizacija kriminalistične policije Interpol zaradi družinskega nasilja lani poleti izdala tiralico. Do izročitve bo ostal v priporu, poroča francoska tiskovna agencija.

Odvzem pravic Trump ostal brez elitnega športnega dogodka

Enainpetdesetletni Cabrera, zmagovalec dveh majorjev oziroma največjih turnirjev v golfu, US Opna 2007 in mastersa 2009, je bil na begu od sredine avgusta lani, ko se v domovini ni pojavil na sodišču in zagovarjal pred obtožbami bivše partnerice Cecilie Torres Mana. Ta ga je prijavila 2016 zaradi udarca v obraz.

Poleg Mane sta Cabrero zaradi nasilja prijavili še dve ženski, bivša žena Silvia Rivadero, ki ima z golfistom dva otroka, ter partnerica med letoma 2014 in 2016 Micaela Escudero, je še zapisal afp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.