Švica: Cuche, pomagaj nam!

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo švicarske reprezentance v alpskem smučanju je hitro reagiralo na slabe rezultate njihovih smučarjev v hitrih disciplinah. Švicarji so namreč za pomoč prosili legendarnega Didierja Cucheja, ki bo okrepil strokovni štab, sprva pa naj bi pomagal le z nasveti.
Oglej si celoten članek

Štirikratni zmagovalec svetovnega pokala v smuku in superveleslalomski svetovni prvak, ki se je upokojil po lanski sezoni, bo z reprezentanco že naslednji teden v Val Gardeni, nekdanjim reprezentančnim kolegom pa bo pomagal tudi na januarskih smukih v Wengnu in Kitzbühelu; na zadnjem je zmagal kar petkrat.

Švicarji, ki letos nastopajo tudi brez svojega lani najboljšega smučarja Beata Feuza, so letos katastrofalno začeli sezono v hitrih disciplinah, z desetim mestom v smuku Beaver Creeka je še najboljšo uvrstitev dosegel olimpijski prvak Didier Défago. V zelo slabi formi so Carlo Janka, Silvan Zurbriggen, Sandro Viletta (vsi že zmagovalci tekem svetovnega pokala) in Patrick Küng, prav tako pa tudi mlajši tekmovalci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.