Szczesny: "Terry je koda za grdo dekle"

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljski vratar Arsenala Wojciech Szczesny je v pogovoru za poljsko izdajo Playboya razkril, da skupaj s soigralci pri londonskem klubu ime Chelseajevega kapetana Johna Terryja uporablja kot kodo za grda dekleta, ki jih v dolgih večerih nadlegujejo v londonskih klubih.
Oglej si celoten članek

"Pri Arsenalu je Terryjevo ime druga beseda za grdo dekle. Če je blizu nas kakšno dekle, ki nam ni všeč, potem Terryja uporabimo kot krinko, na primer: 'Si zadnje čase videl Johna Terryja? Res je grozen.' Priporočam to potezo, res deluje," je za Playboy razlagal poljski vratar Wojciech Szczesny, ki se z gostiteljico Eura 2012 na začetek turnirja pripravlja v avstrijskem Lienzu.

Szczesny in Poljaki bi se z Johnom Terryjem (igralcem, ne dekletom) in njegovo Anglijo lahko srečali šele v polfinalu, saj se poljska skupina A križa s skupino B, angleška skupina D pa s skupino C. Szczesny, ki ga je zadnje tedne sezone mučila poškodba rame, je še povedal, da je zdaj že povsem okreval.

"Z mojo ramo je vse v redu, v torek se bom pridružil treningom," je dejal Szczesny, ki ga je v poljskem golu na torkovi tekmi z Latvijo nadomeščal klubski soigralec Lukasz Fabianski. "Zdrav sem in ni potrebe po nobenih injekcijah. Besede (Arsena, trenerja Arsenala op. a.) Wengerja so bile resnične, poškodovan sem igral pet tednov, ampak v tem času se stanje ni poslabšalo. Teden dni sem počival in bolečina je povsem minila. Menim, da je bil škandal v medijih večji, kot je bilo dejansko stanje. Zdaj si res želim odigrati tekmo s Slovaško," je še zaključil Szczesny.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.