Šport > Nogomet
37 ogledov

Szczesny: "Terry je koda za grdo dekle"

Szczesny navijač Grand Hotel Lienz Poljska reprezentanca avtogram podpis EPA
Poljski vratar Arsenala Wojciech Szczesny je v pogovoru za poljsko izdajo Playboya razkril, da skupaj s soigralci pri londonskem klubu ime Chelseajevega kapetana Johna Terryja uporablja kot kodo za grda dekleta, ki jih v dolgih večerih nadlegujejo v londonskih klubih.

"Pri Arsenalu je Terryjevo ime druga beseda za grdo dekle. Če je blizu nas kakšno dekle, ki nam ni všeč, potem Terryja uporabimo kot krinko, na primer: 'Si zadnje čase videl Johna Terryja? Res je grozen.' Priporočam to potezo, res deluje," je za Playboy razlagal poljski vratar Wojciech Szczesny, ki se z gostiteljico Eura 2012 na začetek turnirja pripravlja v avstrijskem Lienzu.

Szczesny in Poljaki bi se z Johnom Terryjem (igralcem, ne dekletom) in njegovo Anglijo lahko srečali šele v polfinalu, saj se poljska skupina A križa s skupino B, angleška skupina D pa s skupino C. Szczesny, ki ga je zadnje tedne sezone mučila poškodba rame, je še povedal, da je zdaj že povsem okreval.

"Z mojo ramo je vse v redu, v torek se bom pridružil treningom," je dejal Szczesny, ki ga je v poljskem golu na torkovi tekmi z Latvijo nadomeščal klubski soigralec Lukasz Fabianski. "Zdrav sem in ni potrebe po nobenih injekcijah. Besede (Arsena, trenerja Arsenala op. a.) Wengerja so bile resnične, poškodovan sem igral pet tednov, ampak v tem času se stanje ni poslabšalo. Teden dni sem počival in bolečina je povsem minila. Menim, da je bil škandal v medijih večji, kot je bilo dejansko stanje. Zdaj si res želim odigrati tekmo s Slovaško," je še zaključil Szczesny.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.