SZS kaznovala Flisarja, znano tudi, kam bo šel denar

Foto: Anže Petkovšek Filip flisar
Krovna smučarska zveza je sprejela sklep o sankcijah za Filipa Flisarja.
Oglej si celoten članek

Smučarska zveza Slovenije (SZS) je sprejela disciplinski ukrep zoper smučarja prostega sloga Filipa Flisarja in mu zaradi incidenta, ki ga je na Ptuju konec prejšnjega tedna povzročil v vinjenem stanju, izrekla plačilo denarne kazni v višini 1500 evrov. Sredstva bodo v celoti namenjena razvoju mladih tekmovalcev, so sporočili s SZS.

V fazi pogovorov SZS bi lahko kaznovala Flisarja

Smučarska zveza Slovenije je odločitev sprejela na podlagi disciplinskega pravilnika ter po pogovoru s Flisarjem, ki se je za svoje dejanje še enkrat opravičil tako organom zveze kot panogi ter še posebej vsem navijačem, ljubiteljem zimskega športa in športnikom. S tem je SZS postopek izreka disciplinskega ukrepa tudi zaključila.

To so posledice Policija opisala podrobnosti Flisarjevega izpada

"Za svoje dejanje, ki ga iskreno obžalujem, se še enkrat opravičujem vsem. Disciplinski ukrep Smučarske zveze Slovenije v celoti spoštujem in še enkrat priznavam napako, ki sem jo storil. Ta mi ni v ponos, niti ni v moji naravi. Še posebej pa se opravičujem vsem športnim navdušencem, ki sem jih s svojim ravnanjem prizadel," je po končanem postopku povedal Flisar, proti kateremu naj ne bi bilo ukrepov s strani Slovenske vojske, pri kateri je zaposlen.

Incident s policijo Flisar pojasnil, zakaj mu je počil film: "Tudi jaz se enkrat zlomim."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:23 7. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 14:11 6. Marec 2019.

    Uff, potem je 95% ljudi na tem svetu zrelih za psihiatrijo...

  • 13:57 6. Marec 2019.

    Tip je zrel za psihiatrijo saj ne ve kaj dela. Še dobro da je uničeval samo material, da ni ljudi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.