Šport > Zimski športi
12199 ogledov

Flisar pojasnil, zakaj mu je počil film: "Tudi jaz se enkrat zlomim."

Filip Flisar Ford
Slovenski smučar prostega sloga se je oglasil po prespani noči na policijski postaji.

Filip Flisar je zašel v težave med petkovi pustovanje na Ptuju, kjer se je pod vplivom alkohola znesel nad reklamnim panojem, nato pa razbil vetrobransko steklo policijskega vozila. Mariborčana so pridržali do streznitve in ga v soboto spustili na prostost.

filip flisar Nad policaje Šport Filip Flisar pristal v priporu

Flisar je o incidentu spregovoril na družbenem omrežju Facebook. Njegovo izjavo objavljamo v celoti.

"Če zadnjih 24 ur niste preživeli v popolni izolaciji, ste verjetno zasledili, da sem si priboril zelo nečastni naziv najbolj opevane maškare 2019. Ker sem človek, ki stoji za svojimi dejanji in sem se čutil odgovornega do vseh vas, sem včeraj tudi stopil pred kamero in za 24ur povedal, kaj točno se je zgodilo. Tisti, ki me poznajo, dobro vedo, da je za mano zelo težko leto in to pusti določene posledice, kar pa NIKAKOR ne opraviči mojih dejanj in definitivno nisem ponosen na sebe. Bi vas pa prosil, da me vsaj delno razumete, da je biti Filip Flisar morda zelo fajn na prvi pogled ampak verjamite mi, da ni lahko iti pustovat s svojo punco in prijatelji ter se imeti z njimi fajn, medtem ko na tebe pritiska polna dvorana pijanih ljudi, ki imajo dobre ter slabe namene in ti naprej mečejo zlobne komentarje. Tudi jaz sem pod kožo krvav in čeprav imam zelo visok prag tolerance, se tudi jaz enkrat zlomim. Žal mi je, da se je to zgodilo in rad bi se opravičil vpletenim policistom, Smučarski zvezi, sponzorjem in vsem, ki sem jih kakorkoli prizadel. Čeprav se dnevno dogajajo dosti hujše stvari, se zavedam, kdo sem, in da s takim dejanjen zapišem zelo odmevno zgodbo in jo bom tudi po domače povedano požrl. Vam pa se zahvaljujem, če in da ste se vsaj malo poskusili postaviti v mojo kožo! Bom naslednjič raje poskrbel za kako pozitivno zgodbo..."

Komentarjev 6
  • dragec 10:30 05.marec 2019.

    alkohol......alkohol...

  • jure09 08:25 05.marec 2019.

    DA SE NEBO VEČ LOMIL,KAR DO SPECIALISTA PA BOSTA UGOTOVILA KJE SE JE ZALOMILO

  • AnGus 08:17 05.marec 2019.

    V tistih časih, ko v smučanju ni bilo drugih uspehov, pa nas je razveselil s svojimi. Takrat pa je bil v redu, kajne? Kakršna napaka, takšna kazen. Zaradi tega, kar je naredil, mu še ni potrebno odsekati glave. Pa čisto ...prikaži več korektno se je opravičil. Verjetno bo, če je pameten, iz tega potegnil kak pameten sklep za v prihodnje. Policisti pa bodo verjetno tudi nadaljevali postopek (kar je tudi prav)...