Šport > Zimski športi
7305 ogledov

Filip Flisar pristal v priporu

filip flisar EPA
Filip Flisar je moral noč preživeti v policijskem priporu.

Priljubljeni slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je med petkovim pustovanjem na Ptuju pregloboko pogledal v kozarec. Kot poroča 24ur.com, je moral noč do streznitve zaradi neprimernega vedenja prebiti na policijski postaji. Za svoje ravnanje se je policiji že opravičil.

Flisar se je pod vplivom alkohola najprej spravil na reklamni pano, nato pa se je znesel še nad policijskim vozilom in razbil vetrobransko steklo. "Ne bežim pred odgovornostjo," je za POP TV dejal Flisar in dodal: "Za mano ni najlažje leto. Jasno, da se v človeku nabere. Znotraj je bilo tisoč ljudi, ki so bili res zelo pijani. Vsak ti nekaj govori, vsak se hoče spraviti nate."

Filip Flisar Sunny Valley Šport Flisarja milimetri delili od novega lepega uspeha

Pojasnil je, da so bila že znotraj trenja. "Udaril sem na pano, tu so bili redarji in policisti, potem sem udaril še v njihovo šipo, ker sem bil jezen. Prišli so ven in naredili to, kar takim razgrajačem naredijo," je pojasnil slovenski olimpijec v smučarskem krosu.

filip flisar Izid sezone Šport Flisarju po kopici razočaranj uspel veliki met

Ker ga policisti niso mogli umiriti, so ga odpeljali na policijsko postajo, kjer so ga pridržali do streznitve in ga v soboto zjutraj izpustili. "Sprejeti moram posledice, konec koncev sem to naredil jaz. Naj bo to dobra šola zame in za vse druge. Imejmo se raje radi, pa bo bolje za vse," je zaključil Flisar.

Komentarjev 12
  • Pepe007 10:39 04.marec 2019.

    Za kazen bi ga morali cukati za brke :)

  • borut08 09:20 04.marec 2019.

    V vinu je resnica in se je pac znesel nad mafijo v modrem saj vsi vemo,da je nasa policija mafijska zdruzba,ki terorizira postene in sodeluje z kriminalci raznih vrst in ima oblast.Razni Jankovici vedno pozivajo policijo,da razisce zadevo,ko jih je ...prikaži veče treba oprati krivde in narod jih ubogljivo sluzi kot kuzki.

  • jaki 08:31 04.marec 2019.

    Tale članek ni za športno rubriko, temveč za v črno kroniko...