Ta poteza postaja Dončićev zaščitni znak

Foto: Print Screen luka dončić
Mladi slovenski košarkar je ob porazu njegovega moštva spet postregel z nekaj odmevnimi potezami.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks so v noči na soboto izgubili proti New York Knicks (118:106) ter vpisali šesti zaporedni poraz. Po devetih odigranih tekmah imajo na računu le dve zmagi, kar jih uvršča na predzadnje mesto na Zahodu.

Presenetil Trener Dallasa ni vedel, da je Dončić pobegnil pred slačilnico nasprotnika

Luka Dončić je bil tudi tokrat eden izmed najbolj razpoloženih košarkarjev Dallasa. Prispeval je 18 točk, devet skokov, šest podaj in ukradeno žogo. Poskrbel je tudi za nekaj lepih potez, ki si jih lahko ogledate v priloženih posnetkih.

Tudi tokrat je na črti za tri točke dodobra zmedel košarkarja nasprotne ekipe Enesa Kanterja, ki je pričakoval prodor pod obroč, a je Dončić v svojem značilnem slogu stopil korak nazaj in neovirano zadel za tri.

Ta poteza že postaja njegov zaščitni znak.

NBA Dallasov trener se je posul s pepelom

"Vedeli smo, da je zelo dober, zato nas njegove predstave ne presenečajo. Za tako mladega igralca je zelo močan in hiter. Pri 19 letih in osmih mesecih gre pri njem za zelo nenavadno kombinacijo višine, okretnosti in varljive hitrosti. Prilagoditi se mora stilu NBA košarke, kar je izziv, vendar je na dobri poti," je povedal trener Rick Carlisle in dodal: "Luka lahko igra na različnih položajih. V obrambi je boljši, kot so nam govorili."

Dončića je pohvalil tudi zvezdniški soigralec DeAndre Jordan. "Odličen je. Luka je izjemen košarkar," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.