Taboga od žrtve do storilca stavniške afere

Foto: EPA
Foto: EPA
Najnovejše informacije so pokazale, da je bil Dominique Taboga vpleten v prirejanje izidov in ni bil zgolj žrtev izsiljevalcev.
Oglej si celoten članek

Še včeraj se je zdelo, da je bil nogometaš avstrijskega prvoligaša Grödig žrtev stavniške afere, danes pa so na dan prišle popolnoma drugačne informacije. Dominique Taboga, soigralec našega Tadeja Trdine je namreč sporazumno prekinil pogodbo s klubom, po tem, ko je klubu priznal, da je bil udeležen pri poizkusu prirejanja izidov.

Trije igralci so se namreč zglasili pri direktorju kluba Christianu Haasu in potrdili, da jih je Taboga v prejšnji sezoni nagovarjal k goljufanju. Do nečednosti kasneje sicer ni prišlo, je pa tudi nogometaš sam priznal svoje namene. Imena nogometašev in pa tekmeca proti kateremu je bil uperjen poizkus nameščanja tekme ni znan.

Klub je sicer sporočil da bo sprožil pravne postopke proti nogometašu, ki zaenkrat sicer ostaja na prostosti, ker policija ga zaradi njegove prijave izsiljevanja še vedno smatra kot žrtev. Včeraj je policija namreč sporočila, da so prijeli tri osumljence, ki so izsiljevali Taboga za 30.000 evrov in ga z grožnjami njegovi družini silili v nameščanje tekem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.