Tajfun nedorasel tekmec v Pionirju

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Slovenski državni prvak je na uvodni tekmi četrtega kroga regionalne košarkarske lige gostoval v dvorani Pionir in moral priznati premoč Crveni zvezdi s 113:66.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Crvene zvezde nadaljujejo serijo zmag v košarkarski ligi Aba. Slovenski prvaki iz Šentjurja so bili nedorasel tekmec v beograjski dvorani Pionir, kjer so gledalci spremljali igro na en koš in na koncu učno uro košarke in tekmo z razliko skoraj 50 točk.

Uvod je obetal bolj napet dvoboj. Štajerci so v drugi minuti vodili s 6:4, nato še zaostajali z 11:14, razlika pa je začela naraščati. Po izidu 19:13 je Crvena zvezda dosegla še šest zaporednih košev, prednost je narasla na več kot 10 točk in se do konca le še povečevala.

V končnici tekme so gostitelji vodili že s 104:55 in tik pred koncem celo 113:63. Za košarkarje Tajfuna, ki jih v naslednjem krogu v nedeljo doma čaka obračun s podgoriško Budućnostjo, bo pomembno, da se po beograjski katastrofi zberejo za nadaljevanje lige.

Liga Aba, 4. krog:

Crvena Zvezda : Tajfun 113:66 (30:15, 59:26, 88:42)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.