Šport > Košarka
12 ogledov

Tajfun nedorasel tekmec v Pionirju

Tajfun, Sutjeska, Dejan Mihevc Simon Maljevac
Slovenski državni prvak je na uvodni tekmi četrtega kroga regionalne košarkarske lige gostoval v dvorani Pionir in moral priznati premoč Crveni zvezdi s 113:66.

Košarkarji Crvene zvezde nadaljujejo serijo zmag v košarkarski ligi Aba. Slovenski prvaki iz Šentjurja so bili nedorasel tekmec v beograjski dvorani Pionir, kjer so gledalci spremljali igro na en koš in na koncu učno uro košarke in tekmo z razliko skoraj 50 točk.

Uvod je obetal bolj napet dvoboj. Štajerci so v drugi minuti vodili s 6:4, nato še zaostajali z 11:14, razlika pa je začela naraščati. Po izidu 19:13 je Crvena zvezda dosegla še šest zaporednih košev, prednost je narasla na več kot 10 točk in se do konca le še povečevala.

V končnici tekme so gostitelji vodili že s 104:55 in tik pred koncem celo 113:63. Za košarkarje Tajfuna, ki jih v naslednjem krogu v nedeljo doma čaka obračun s podgoriško Budućnostjo, bo pomembno, da se po beograjski katastrofi zberejo za nadaljevanje lige.

Liga Aba, 4. krog:

Crvena Zvezda : Tajfun 113:66 (30:15, 59:26, 88:42)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.