Tako bo videti Dončić v igrici

Foto: Twitter luka dončić
Luka Dončić dobil obraz.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletni slovenski košarkar Luka Dončić, ki ga v naslednji sezoni čaka prva NBA sezona v dresu moštva Dallas Mavericks, je že dobil svoj obraz v priljubljeni računalniški igrici. Seveda so mu dodali tudi igralski rating, ki znaša 79, kar naj bi bila za evropskega novinca kar lepa številka. 

Dončić je moral tako kot ostali NBA košarkarji opraviti tridimenzionalno študijo obraza, kasneje pa se je pozanimal, kako je izgledalo skeniranje. "Želim videti rezultat skeniranja obraza za NBA2K19. Povejte, da ga imate," se je na twiterju v španščini oglasil Slovenec in kmalu prejel tudi odgovor: "Imamo. Tukaj je tvoja prva slika na NBA2K19 ... in rating. Kako se ti zdi?"  Dončiću vsaj zaenkrat sicer še niso dodali tetovaže na roki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.