Tako bo slovenski reprezentant obeležil smrt prijatelja

Foto: Epa
Foto: Epa
Josip Iličić se bo na poseben način poslovil od bivšega soigralca.
Oglej si celoten članek

Josip Iličić bo v nedeljo z Atalanto v okviru Serie A gostoval pri Bologni. Tako kot celotno italijansko nogometno javnost je tudi Iličića pretresla nedavna smrt kapetana Fiorentine Davideja Astorija.

Tragedija Ponoči umrl še en nogometaš, tokrat 18-letnik

Iličić si je še lani delil slačilnico z nesrečnim Astorijem, v počastitev njegovega spomina bo na omenjenem srečanju v Bologni nosil posebno obutev. Ob imenu umrlega nogometaša bo zapisan še stavek "z mano za vedno."

Foto: Instagram Iličić obutev Astori

Gorenjec, ki je v letošnji sezoni zabil sedem prvenstvenih zadetkov, je v zadnjem obdobju v dobri formi. Februarja je bil izbran za najboljšega igralca pri Atalanti.

Davide Astori Več tisoč ljudi na žalni slovesnosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.