Tako dolgo bo počival eden največjih zvezdnikov lige NBA

Foto: Print Screen steph curry
Bojevniki precej časa tudi brez Stepha Curryja.
Oglej si celoten članek

Stephenu Curryju, zvezdniku ekipe Golden State Warriors, so operirali zapestje leve roke, z igrišč pa naj bi bil odsoten tri mesece. Vrnil naj bi se do februarja prihodnje leto, ko bo v Chicagu na sporedu tekma zvezd. Enaintridesetletni Curry si je zlomil zapestje na tekmi proti Phoenixu, ko mu je na roko padel nekdanji član Olimpije Aron Baynes.

Huda poškodba Šok v Oaklandu: 118-kilogramski hrust zdrobil roko Curryju

Klub je že izbral Superzvezdnik lige NBA bi rad zaigral v Evroligi

Golden State od lanskega finala pestijo poškodbe zvezdnikov, v zdravniško oskrbo sta poleg Curryja morala tudi Kevin Durant, ki je poleti sicer prestopil k Brooklyn Nets, in Klay Thompson. Lanski finalisti so v prvih štirih tekmah rednega dela sezone trikrat izgubili in le enkrat zmagali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.