Tako grdo je NBA zvezdnika udaril koronavirus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi NBA igralec, pri katerem so odkrili prisotnost COVID-19, se je oglasil iz karantene, kjer bije bitko z zahrbtnim virusom.
Oglej si celoten članek

Francoski košarkarski zvezdnik Rudy Gobert se še vedno nahaja v izolaciji, po tem ko je bil pred 13 dnevi testiran ter pozitiven na COVID-19. Njegovo zdravstveno stanje sicer niti slučajno ni kritično, a so francoskega centra prizadele številne neprijetne posledice koronavirusa.

Ena izmed posledic koronavirusa je tudi (kratkotrajna) izguba okusa ter voha, s čimer se je moral v zadnjih dneh spoprijeti tudi eden najboljših obrambnih igralcev na svetu.

"Ljudje, samo da vas opozorim na nekatere novosti. Izguba okusa in voha sta definitivno ena izmed simptomov virusa, saj že štiri dni ničesar ne voham. Ali je imel še kdo takšne simptome?" je nedavno čivknil Gobert.

Gobert naj bi torej po mnenju strokovnjakov imel eno izmed malce težjih oblik koronavirusa, saj naj bi izgubi voha in okusa vedno sledila tudi grd suhi kašelj ter povišana telesna temperatura.

Gobert je bil sicer prvi NBA igralec, ki je bil pozitiven na testiranju za koronavirus, po njegovi okužbi pa je vodstvo lige tekmovanje prekinilo. Po Gobertu se je iz ekipe Utah Jazz okužil še drugi zvezdnik moštva, Donovan Mitchell.

Nedopustno Kaj je naredil?! NBA zvezdnik se je norčeval iz koronavirusa, zdaj je pozitiven Koronavirus Prekinitev lige NBA, koronavirus med igralci

Zvezdnik Pacient 0 lige NBA: Sram me je, rad bi se opravičil Panika pri Torontu NBA zvezdnik poljubil žogo, s katero je okuženi metal na koš...Ali je naslednji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.