Šport > Košarka
1013 ogledov

NBA zvezdnik poljubil žogo, s katero je okuženi metal na koš...Ali je naslednji?

Rudy Gobert in Serge Ibaka Profimedia
Panika je zavladala pri ekipi Toronto Raptors, saj je njihov center nedavno poljubil žogo, s katero je okuženi Rudy Gobert izvajal proste mete.

Center NBA ekipe Toronto Raptors Serge Ibaka je imel pred dnevi nehvaležno nalogo kriti zvezdniškega centra ekipe Utah Jazz, Francoza Rudyja Goberta.

Vse skupaj pa je postalo zelo resno, ko je prišlo do razkritja, da je francoski center zbolel za koronavirusom, katerega je celo prenesel na svojega soigralca Donovana Mitchella.

rudy gobert Nedopustno Šport Kaj je naredil?! NBA zvezdnik se je norčeval iz koronavirusa, zdaj je pozitiven

V dneh po tekmi, ko se je novica že razširila med javnostjo, pa je postal viralen posnetek, na katerem Ibaka poljublja žogo, s katero Gobert izvaja proste mete. Gre za tradicionalni ritual, s katerim košarkarji poizkušajo "začarati" žogo, da bi nasprotnik naslednji met zgrešil.

Upajmo, da testi ne bodo pokazali, da je Gobert svoj virus razširil še na katerega izmed košarkarjev, med katereimi je zagotovo prvi kandidat prav center Toronta. Ibaka naj bi se v zadnjih dneh tudi testiral, rezultati pa zaenkrat še niso prišli v javnost, se je pa eden izmed NBA "insiderjev" oglasil, da naj bi bili testi negativni.

Rudy Gobert Zvezdnik Šport Pacient 0 lige NBA: Sram me je, rad bi se opravičil
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice