Šport > Košarka
9911 ogledov

Luka razkril, kaj počne ves ta prosti čas, ter nasmejal svet

luka dončić Epa
Luka Dončić ima po prekinitvi košarkarske sezone očitno preveč prostega časa...

Na udaru koronavirusa se je znašla tudi najmočnejša košarkarska liga na svetu. Potem ko je bil francoski zvezdnik ekipe Utah Jazz Rudy Gobert pozitiven na testu, se je vodstvo lige NBA odločilo, da za vsaj 30 dni prekine tekmovanje.

luka dončić Video Šport Če je bilo to vse, je bilo veličastno!

Cel svet tako čaka na nekaj sila pomembnih odločitev vodstva lige... Kdaj se bo liga nadaljevala? Ali se bo z 18. aprilom resnično začela končnica? Ali se bo še igrala kakšna tekma rednega dela prvenstva, ali bodo obveljale trenutne uvrstitve in bi se liga nadaljevala direktno s končnico? Ali se bo letošnja sezona sploh še nadaljevala?

Pred vodstvom lige je tako nekaj sila razburljivih in napetih tednov, medtem pa lahko igralci le čakajo in... igrajo video igrice?

Vsaj tako je dal naslutiti slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić, ki je preko svojega Twitter profila delil zabavno animacijo, s katero je nakazal, da ves ta prosti čas preživlja z igranjem video igric.

Z njegovo objavo se je nato strinjal tudi veliki tekmec s košarkarskih igrišč Bradley Beal, ki je Lukino objavo delil naprej ter zraven ob smehu zapisal, da je to resnično edina stvar, kar jim v tem času preostane.

luka dončić NBA zvezdnik Šport Zaradi Dončića izključen, kasneje z odštekanim komplimentom

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice