Šport > Košarka
15298 ogledov

Dončićevo stanje je zaskrbljujoče

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
V Dallasu so vse bolj zaskrbljeni nad zdravstvenim stanjem Luke Dončića.

Gleženj, palec, zapestje, viroza in številne posledice udarcev s strani nasprotnih košarkarjev je obširen seznam zdravstvenih težav, s katerimi se v zadnjem času srečuje Luka Dončić.

Luka Dončić Pred tekmo Šport Nova poškodba Dončića

Slovenski košarkar je v letošnji sezoni izpustil že 13 tekem, po predvidevanjih spletne strani Rotoworld pa naj bi izpustil vsaj enega od dveh prihajajočih obračunov bodisi z Denver Nuggets bodisi s Phoenix Suns.

luka dončić Derbi Šport Jezni Dončić: "Morali bi vedeti, kaj se bo zgodilo."

Dončić je bil po nedavnem porazu proti Indiani Pacers zelo kritičen do dela sodnikov oziroma njihovega očitnega in na trenutke pomanjkanja posluha za udarce, ki iz tekme v tekmo dežujejo po njem. "Nekaj se bo moralo spremeniti," je izjavil med potjo v garderobo, potem ko je sodnikom očital, da igrajo na strani nasprotnega moštva.

luka dončić Hoja po robu Šport Dončić zaplaval v nevarne vode, mu grozi kazen?

Trener Rick Carlisle je po tekmi s San Antoniom znova opozoril, da si nasprotniki pri pokrivanju Dončića dovolijo precej svobodbe. "Veliko ga pretepajo. Na zadnji tekmi je dobil udarec v glavo. Pogosto pristane na tleh, kar je glavni razlog, da je zapestje postalo občutljivo. Splošno gledano igra zelo fizično igro na obeh straneh igrišča," je povedal trener Carlisle.

luka dončić Prepoved dostopa Šport Liga odločila! Do nadaljnjega ostajamo brez Lukinih izjav po koncu tekme

Tudi soigralec J.J. Barea se zaveda, da ima Dončić na hrbtu tarčo, vendar meni, da bi se temu dalo izogniti. "Takšna je njegova igra, vendar se uči. Moral se bo naučiti. Upam, da se bo v prihodnje znal bolje soočiti s tem. Poškodbe so tudi posledica tega, kako igra. Veliko časa ima žogo v rokah. Tudi moštva se zavedajo, da nas lahko premagajo, če mu pridejo do živega. Vsak večer se ga bodo lotili. Še vedno je zelo mlad. To je borba," je povedal Portoričan.

Luka Dončić NBA Šport Luka se je spogledoval s 40-ico
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.