Šport > Košarka
9327 ogledov

Tako se to dela! Takšen car je Dončićev šef

mark cuban Print Screen
Prekinitev NBA sezone bo imela za marsikoga hude finančne posledice.

Mark Cuban, lastnik moštva Dallas Mavericks, katerega član je Luka Dončić, želi pomagati ljudem, ki bodo zaradi prekinitve NBA sezone prikrajšani za zaslužek.

Ameriki poslovnež, čigar premoženje se ocenjuje na 3,9 milijarde dolarjev, je že navezal stik z delavci v areni American Airlines Center, kjer domuje njegova ekipa, in drugimi zaposlenimi v organizaciji teksaške franšize.

"Pozanimal sem se, koliko bi stalo, če bi finančno podprli vse ljudi, ki ne bodo mogli v službo. Plačani so na uro in to je njihov vir dohodka. Nekaj bomo naredili. Morda jih bomo prosili, naj v zameno opravljajo kakšno prostovoljno delo. Proces je že v teku. Podrobnosti vam še ne morem razkriti, lahko pa rečem, da mi to veliko pomeni," je povedal Cuban.

Po prekinitvi NBA sezone se je na družbenih omrežjih oglasil tudi slovenski košarkarski zvezdnik, ki je zapisal: "Leto 2020 je zelo slabo leto. Ljudje, pazite nase."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.