Šport > Nogomet
21750 ogledov

Nogometni zvezdnik prebolel koronavirus ter razkril, kako mu je uspelo!

Callum Hudson-Odoi Profimedia
Slavni nogometaš trdi, da je v celoti prebolel koronavirus.

Pandemiji koronavirusa niso mogli pobegniti niti najboljši nogometaši na svetu. Med drugim sta zaradi virusa prekinjeni tudi Liga prvakov in Evropska liga, enaka usoda pa je doletela tudi najmočnejše nogometno državno prvenstvo na svetu, angleško Premierligo.

Najprej se je v karanteni znašla ekipa Arsenala, pri kateri je za "korono" zbolel glavni trener ekipe, Španec Mikel Arteta, kmalu pa se je na seznamu velikih otoških nogometnih imen, ki so zbolela za virusom, znašel tudi mladi zvezdnik Chelseaja, Callum Hudson-Odoi.

Callum Hudson-Odoi | Avtor: Profimedia Profimedia

Slednji se je v petek zvečer prvič po pretresljivi novici tudi javno oglasil, ko je preko socialnih omrežij svoje navijače razveselil z odlično novico, da se je uspel pozdraviti po nevarnem virusu.

"Zdravo, ljudje! Kot že veste, sem imel v zadnjih nekaj dneh virus, toda pozdravil sem se. Sledil sem zdravniškim navodilom ter se za teden dni od vseh izoliral. Upam, da se kmalu vidimo na igrišču," je izjavil v posnetku, ki ga je objavil preko Twitterja.

Toda tudi če se je mladi Anglež resnično pozdravil, ga zagotovo še nekaj časa ne bomo videli na nogometnih zelenicah, saj so tekme najmočnejše angleške nogometne lige za nekaj časa odpovedane, medtem ko čedalje več nogometašev postaja žrtev virusa.

Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi vse simptome okužbe kazal tudi branilec Manchester Cityja Benjamin Mendy, medtem ko se je v izolaciji znašla tudi ekipa Evertona, ki naj bi v svojih vrstah prav tako imela okuženega nogometaša.

Komentarjev 3
  • leonardo 07:28 15.marec 2020.

    In kako mu je uspelo? Če bi napisal v naslov samo, da mu je uspelo nihče ne bi odprl prispevka.

  • Avatar Ferviolla
    Ferviolla 00:41 15.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 6701cafe15ea23cae76b969338bcdb710e85a6ca 21:34 14.marec 2020.

    "ter razkril, kako mu je uspelo!" ta del bi lahko komot izbrisali iz naslova, ker ni razkril čisto nič.

Sorodne novice