Slovenija
1352 ogledov

Slovenskim šolam so na pomoč priskočile tudi založbe

sejem učbenikov Saša Despot
Učitelji se že pripravljajo na pouk na daljavo.

S ponedeljkom se v skladu z novo uredbo ministrstva za šolstvo, izobraževanje in šport (MIZŠ) zapirajo vse šole, kar pomeni, da bo pouk potekal le še na daljavo

Nekatere založbe so zato šolam omogočile brezplačen celotnevni dostop do vseh elektronskih in interaktivnih gradiv, ki bodo učencem in dijakom ter učiteljem in profesorjem v pomoč pri izobraževalnem procesu, ne glede na to, gradivo katere založbe šole sicer uporabljajo. 

Za to potezo so sta se odločili dve založbi, Rokus Klett in Modrijan izobraževanje. V Rokus Klett dodajajo, da bo poleg odprtega dostopa do vseh elektronskih učbenikov, delovnih zvezkov in samostojnih delovnih zvezkov na voljo tudi dostop do vseh njihovih interaktivnih vadnic z vajami za ponavljanje in utrjevanje znanja.

dezurni@zurnal24.si


ljubljana01.06.09, ekonomska sola ljubljana, ucenci, dijaki, foto: nik rovan Slovenija Nekatere šole zaprte že danes, drugje otrok le za vzorec
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice