Tako hudo je s kultnim Hrvatom: "Ni mi več do nogometa, z mano je vse huje"

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni Ćiro je srbskim medijem razkril, da niti ne spremlja več nogometa, saj naj bi bil pri koncu svoje življenjske poti.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni smo pisali o intervjuju legendarnega "trenerja vseh trenerjev" Miroslava "Ćire" Blaževića, ki je razkril, da se je rak, katerega je v preteklosti že premagal, ponovno vrnil ter da se je tokrat vdal v usodo.

Oboževan tudi v SLO Kultni Hrvat s tragično novico: "Prišel je moj čas, sem spokojen"

Zdaj pa je razkril srbskim medijem, da je z njim že tako hudo, da sploh ne razmišlja več o svoji največji življenjski strasti - nogometu, temveč le čaka na konec.

Legendarnega hrvaškega nogometnega strokovnjaka so namreč kontaktirali športni novinarji srbskega Kurirja, kateri so trenerja vseh trenerjev prosili za komentar svetovnega prvenstva.

Vedno optimistični Ćiro, ki je v preteklosti z največjim veseljem nudil svoj pogled ter podal mnenje, pa mu je na vse zgolj žalostno odgovoril.

"Sine, z mano je vse huje. Bliža se konec, ne morem lagati, da je vse v redu, ko temu ni tako. Moja jetra so polna metastaz, tako da mi ni več do nogometa," se je glasil žalosten odgovor trenerja, ki je nekaj časa deloval tudi v Sloveniji, ko je treniral Muro.

Pred legendarnim trenerjem je tako največja bitka njegovega življenja in v preteklosti je že večkrat dokazal, da je sposoben premagati tudi najtežje nasprotnike. Toda tokrat resnično deluje vdan v usodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.