Tako hudo kazen je prejel Diego Costa

Foto: Profimedia
Brazilec s španskim potnim listom se bo dolgo hladil.
Oglej si celoten članek

Soigralec Jana Oblaka pri madridskem Atléticu Diego Costa je zaradi žalitev sodnika ob prvenstvenem porazu proti Barceloni dobil osem tekem prepovedi igranja.

Sporna odločitev Zaradi teh besed je Diego Costa prejel rdeč karton

Costa je dobil rdeči karton v prvem polčasu tekme, ki jo je Barcelona dobila (2:0). Španska nogometna zveza mu je štiri tekme prepovedi naložila zaradi žaljivk in štiri zaradi tega, ker je zgrabil sodnika.

Atlético se lahko pritoži na odločitev, če pa bo ostalo pri trenutni kazni, potem Costa v tej sezoni ne bo več igral. Španski mediji so poročali, da je Costa zanikal žaljenje sodnika. Po njegovih besedah ga je delilec pravice napačno razumel.

"On je ..." Oblak povedal, kaj meni o Messiju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:02 11. April 2019.

    Zaslužil bi si še klistir skozi gopćek, skozi kateri mu uhajajo tako umazane besede...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.