Tako je Hazard proslavil selitev v Madrid

Foto: Epa
Foto: Epa
Belgijski zvezdnik se je v ekipi Reala pridružil reprezentančnemu kolegu.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v petek zvečer potrdil, da je podpisal pogodbo z Edenom Hazardom. Belgijec, ki bo v španski prestolnici predvidoma ostal pet let, je iz londonskega Chelseaja prišel v zameno za 100 milijonov evrov, z bonusi bi odškodnina lahko narasla na 130 milijonov.

Hazard, ena od velikih želja trenerja Zinedina Zidana, je madridsko moštvo okrepil potem, ko sta se iz frankfurtskega Eintrachta oziroma Porta k Realu že preselila srbski napadalec Luka Jović in brazilski branilec Éder Militão.

Tržnica Zlatko Zahović bo (spet) prodal svojega sina

Belgijec je na družbenih omrežjih prestop ovekovečil tako, da je objavil skupno fotografijo s Thibautom Courtoisom, reprezentančnim in po novem tudi klubskim kolegom, s katerim se pripravlja na kvalifikacijske obračune za Euro 2020.

Brexit Letos Angleži in nikoli več?

Osemindvajsetletni Hazard je na 245 uradnih tekmah za Chelsea zabil 85 golov. Med letoma 2007 in 2012 je igral za francoski Lille, pred tem pa za Tubize in domači Royal Stade Brainois. Za Belgijo je na stotih srečanjih dosegel 30 zadetkov.

Poslednje upanje... Ali bo Chelsea vendarle lahko kupoval nove igralce?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.