Tako je Kuzma provociral Dončićeve soigralce

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Ameriški krilni košarkar Kyle Kuzma je bil eden najzaslužnejših za zmago Washington nad Dallasom.
Oglej si celoten članek

Ekipa Luke Dončića Dallas Mavericks je morala v noči na nedeljo po napeti končnici priznati premoč Washington Wizards, ki so slavili s izidom 120:114.

Eden najučinkovitejših igralcev zmagovitega moštva je bil Kyle Kuzma, ki je v slabih 35 minutah zbral 22 točk, devet skokov in štiri podaje.

NBA Luka že v prvi četrtini dosegel 15 točk, sledila je napeta končnica

Ameriški zvezdnik se je z mirno roko izkazal v samem zaključku obračuna, ko je minuto in pol pred koncem zadel z razdalje ter tako Čarovnikom priigral tri točke prednosti, ki je do konca niso več izpustili iz rok.

Kuzma je uspešno izvedeno trojko izkoristil še za provokacijo nasprotne ekipe. Najprej si je s kazalcem prekril usta, nato pa se je obrnil proti klopi za rezervne igralce in dejal: "Sem vam rekel."

Čarovniki so v letošnji sezoni pravi velemojstri napetih končnic, saj so trenutno najuspešnejša ekipa v t.i. "clutch" trenutkih. Njihov izkupiček na obračunih, kjer je razlika v zadnjih petih minutah znašala pet točk ali manj, znaša zavidljivih 10-1!

Washington (13-7) se po zmagi nad Dallasom nahaja na tretjem mestu vzhodne konference.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.