Tako je v ključnem trenutku norela Planica

Foto: Saša Despot Planica 2018
Tekme ni rešil, je pa storil dovolj, da so orli končali na stopničkah.
Oglej si celoten članek

Peter Prevc ni bil med najzaslužnejšimi slovenskimi skakalci za tretje mesto na zadnji ekipni tekmi sezone v Planici.

"Fajtali smo" Janus tudi o Prevčevih težavah

Dolenjevaščan je v finalu branil 29 točk prednosti pred Poljaki, po izjemnen poletu Kamila Stocha (244,5 metrov) pa se je znašel pod velikim pritiskom. Ozračje pred nastopom zadnjega Slovenca na tekmi je bilo naelektreno.

Prevc ni dosegel vrhunske daljave (217 m), a kljub temu storil dovolj, da je orle zadržal na zmagovalnem odru. Pri tem se mu je odvalil kamen od srca.

Foto: Epa peter prevc planica 2018

"Predvsem sem si oddahnil zato, ker so vsi trije opravili zelo dobro, še posebej Domen in Robi, ki sta bila perfektna. Zelo hudo bi bilo, če ne bi bili na stopničkah. Z mojimi skoki smo morda zamočili drugo mesto, zato je nekaj grenkega priokusa, a stopničke vseeno nekaj štejejo," je v izteku skakalnice povedal za slovensko nacionalno televizijo.

Kakšna borba! Janus zadel v polno, orli po drami rešili stopničke
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.