Šport > Zimski športi
7208 ogledov

Janus tudi o Prevčevih težavah

Goran Janus
Glavni trener slovenske reprezentance je bil zadovoljen z dosežkom zaradi navijačev.

"Bila je zelo napeta in borbena tekma, vse do konca. Vesel sem, da se je tako izšlo in da so navijači prišli na svoj račun. Danes smo se res borili. 'Fajtali' smo," je po tretjem mestu slovenske četverice, ki so jo sestavljali Domen Prevc, Robert Kranjec, Anže Semenič in Peter Prevc, dejal glavni trener slovenske reprezentance Goran Janus.

Planica 2018 Izjemno Šport Tako je v ključnem trenutku norela Planica

Slovenci so morali priznati premoč v tej sezoni nedotakljivim Norvežanom, drugi so bili Nemci, s štirimi točkami manj od Slovenije pa so bili četrti Poljaki. "V bistvu sta največ naredila Domen in Robi, Anže je ob skokih danes izredno zamujal, Peter pa je imel drugi polet boljši kot prvi. Tudi Nemci niso bili daleč pred nami. Vesel sem, da se je izšlo tako, da so stopničke tukaj," je še dodal Janus.

robert kranjec Kakšna borba! Šport Janus zadel v polno, orli po drami rešili stopničke

Kot zadnji je od slovenske četverice nastopal Peter Prevc, ki pa tokrat ni imel svojega dne, razočaran pa je bil tudi s petkovo uvrstitvijo "Predvsem ima težave v preletu, v drugem delu mu ne uspe ohraniti hitrosti. Upam, da bo to uspel jutri popraviti," je še menil prvi mož slovenske skakalne ekipe.

Slatner Inovator Šport "Zaradi Petra Prevca je bil ego ranjen le kakšno sekundo"
Komentarjev 1
  • milica34 15:00 25.marec 2018.

    Nima Prevc težave, težave imajo tekmovalci z Janusom .

Sorodne novice