Tako je pred hotelom, ko se pojavi prvi zvezdnik Slovenije

Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022 Foto: Saša Despot Eurobasket 2022
Slovenskega asa spremljajo na vsakem koraku.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić sodi med največje zvezdnike tokratnega evropskega prvenstva, to pa je moč opaziti na vsakem koraku, še zlasti pa pred hotelom v katerem bivajo košarkarji vseh reprezentanc, ki trenutno igrajo v Kölnu. 

Slovenski reprezentantje v petek niso imeli tekme, prosti dan pred poznim večernim treningom pa so izkoristili tudi za manjši ogled mesta. A za zvezdnika NBA ekipe Dallas Mavericks je tudi krajši sprehod nekoliko drugačen. Pred hotelom je tako v zgodnjih popoldanskih urah stala večja množica ljudi in čakala, da se bo prikazal mladi slovenski šampion.

Ko je ta stopil skozi vrata, so se začele prošnje za avtograme, podpisi dresov in fotografije z navijači. Luka je sicer znan po tem, da si rad vzame čas za najbolj goreče privržence, še zlasti pa je pozoren do mlajših ljubiteljev košarke. Tako je bilo tudi tokrat.

Foto: Saša Despot Eurobasket 2022

Zaradi navala na Slovenca so imeli nekaj težav celo košarkarji reprezentance Bosne in Hercegovine, ki so se odpravljali na avtobus pred hotelom. Dončić je nato zapustil prizorišče.

Le nekaj minut za njem je na plano pred hotel stopil tudi Goran Dragić, ki je bil deležen podobnega sprejema. Novi član NBA zasedbe Chicago Bulls se je prav tako večkrat moral ustaviti in pozirati, šele nato se je pridružil staršema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.