Šport > Košarka
13481 ogledov

Tako je pred hotelom, ko se pojavi prvi zvezdnik Slovenije

Eurobasket 2022
1/11
Saša Despot
Slovenskega asa spremljajo na vsakem koraku.

Luka Dončić sodi med največje zvezdnike tokratnega evropskega prvenstva, to pa je moč opaziti na vsakem koraku, še zlasti pa pred hotelom v katerem bivajo košarkarji vseh reprezentanc, ki trenutno igrajo v Kölnu. 

Slovenski reprezentantje v petek niso imeli tekme, prosti dan pred poznim večernim treningom pa so izkoristili tudi za manjši ogled mesta. A za zvezdnika NBA ekipe Dallas Mavericks je tudi krajši sprehod nekoliko drugačen. Pred hotelom je tako v zgodnjih popoldanskih urah stala večja množica ljudi in čakala, da se bo prikazal mladi slovenski šampion.

Ko je ta stopil skozi vrata, so se začele prošnje za avtograme, podpisi dresov in fotografije z navijači. Luka je sicer znan po tem, da si rad vzame čas za najbolj goreče privržence, še zlasti pa je pozoren do mlajših ljubiteljev košarke. Tako je bilo tudi tokrat.

Eurobasket 2022 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Zaradi navala na Slovenca so imeli nekaj težav celo košarkarji reprezentance Bosne in Hercegovine, ki so se odpravljali na avtobus pred hotelom. Dončić je nato zapustil prizorišče.

Le nekaj minut za njem je na plano pred hotel stopil tudi Goran Dragić, ki je bil deležen podobnega sprejema. Novi član NBA zasedbe Chicago Bulls se je prav tako večkrat moral ustaviti in pozirati, šele nato se je pridružil staršema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice