Tako je Zlatan prišel na Old Trafford

Zvezdnik je v slogu prišel na stadion, kjer bo igral v naslednji sezoni.
Oglej si celoten članek

Že res, da so zdravniški pregledi pred podpisi pogodb z velikimi zvezdniki pogosto medijsko zelo dobro pokriti, a se le redki prestopi lahko pohvalijo s takšnim pompom, kakršnega je v teh dneh ustvaril Zlatan Ibrahimović.

Njegov prestop iz Paris SG v Manchester United je bil temu primerno spektakularen. Napadalec, ki je po Euru napovedal slovo od švedske reprezentance, je v petek namreč s svojim helikopterjem priletel na Old Trafford, kjer ga je čakal zdravniški pregled.

Po opravljeni formalnosti je sledil podpis pogodbe in izbrane besede o klubu in trenerju, pa seveda poziranje pred objektivi. A to je šele začetek evforije pri navijačih rdečih vragov, ki komaj čakajo na začetek sezone. 

V mestu so se pojavili plakati, na katerih je zapisano: Manchester United, dobrodošel pri Zlatanu! Pač glede na Ibrahimovićevo - "večjo kot življenje" osebnost - primerno. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.