Šport > Nogomet
38 ogledov

Tako je Zlatan prišel na Old Trafford

Zlatan helikopter Old Trafford Youtube
Zvezdnik je v slogu prišel na stadion, kjer bo igral v naslednji sezoni.

Že res, da so zdravniški pregledi pred podpisi pogodb z velikimi zvezdniki pogosto medijsko zelo dobro pokriti, a se le redki prestopi lahko pohvalijo s takšnim pompom, kakršnega je v teh dneh ustvaril Zlatan Ibrahimović.

Njegov prestop iz Paris SG v Manchester United je bil temu primerno spektakularen. Napadalec, ki je po Euru napovedal slovo od švedske reprezentance, je v petek namreč s svojim helikopterjem priletel na Old Trafford, kjer ga je čakal zdravniški pregled.

Po opravljeni formalnosti je sledil podpis pogodbe in izbrane besede o klubu in trenerju, pa seveda poziranje pred objektivi. A to je šele začetek evforije pri navijačih rdečih vragov, ki komaj čakajo na začetek sezone. 

V mestu so se pojavili plakati, na katerih je zapisano: Manchester United, dobrodošel pri Zlatanu! Pač glede na Ibrahimovićevo - "večjo kot življenje" osebnost - primerno. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.