Šport
17 ogledov

Ibrahimović napovedal slovo

zlatan ibrahimović EPA
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je napovedal, da se bo po koncu evropskega prvenstva v Franciji poslovil od reprezentančnega dresa.

Zlatan Ibrahimović je napovedal slovo do reprezentančnega nogometa. Švedski napadalec, ki je nazadnje igral za Paris Saint-Germain, prihodnjo sezono pa naj bi v dresu Manchester Uniteda ponovno združil moči s Joséjem Mourinhom, bo na Euru 2016 odigral zadnjo tekmo za švedsko izbrano vrsto.

zlatan ibrahimović | Avtor: EPA EPA
Švedi se bodo v sredo pomerili z Belgijo in glede na to, da imajo po dveh tekmah skupinskega dela na računu le eno točko, se zna zgoditi, da bo to Ibrahimovićeva zadnja reprezentančna tekma v njegovi karieri.

''Zadnja tekma Eura bo moja zadnja tekma s Švedsko. Ne bom igral na olimpijskih igrah. Zadnja na Eura bo torej moja zadnja. Upajmo, da bomo šli čim dlje. Upam, da jutri ne bom odigral zadnje tekme. Ničesar pa ne obžalujem,'' je dejal 34-letni napadalec.

''Nisem razočaran. Zelo sem ponosen, da sem kapetan Švedske. Rad bi izkoristil ta trenutek in se zahvalil vsem navijačem za podporo, kjerkoli sem bil. Ponosen sem na to, kar sem dosegel, in švedsko zastavo bom vedno nosil seboj,'' je dodal legendarni Ibra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.