Tako jih je Dončić rešil pred izpitom

Foto: Twitter
Slovenski košarkar je ameriške srednješolce odrešil pisnega dela izpita iz angleščine
Oglej si celoten članek

Dijaki neke ameriške šole so se pomočjo Luke Dončića izognili pisnemu delu zaključnega izpita iz angleščine. Profesorica Rosenbaumova je namreč z njimi sklenila dogovor, da jim izpita ne bo potrebno pisati, če bo zvezdnik Dallas Mavericks njihov dogovor delil na tviterju.

Dva proti enemu Pa to je neverjetno! Za nekatere Luka Dončić sploh ni favorit

Dončić je dijakom z veseljem priskočil na pomoč in jim tako vsaj delno olajšal praviloma pester zaključek šolskega leta. "Hvala, Luka. Ti si najboljši vseh časov," se mu je zahvalil dijak, ki je z objavo vzbudil Dončićevo pozornost.

Hvaležna je bila tudi profesorica. "Hvala, Luka, ker si osrečil moje dijake," je zapisala in pristavila #GoMavs.

Finalisti NBA zožila seznam na tri imena, to sta Dončićeva rivala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.