Tako jih je v napadu skupil priznani nogometni sodnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V hrvaškem Sinju je pred dnevi prišlo do velikega škandala, saj so pred tamkajšnjo diskoteko pretepli nogometnega sodnika Ivana Bebeka.
Oglej si celoten članek

42-letni nogometni sodnik Ivan Bebek je v nedeljo sodil tekmo hrvaškega nogometnega prvenstva med splitskim Hajdukom in zagrebško Lokomotivo. Obračun so dobili domači "Bili" s 3:0, Bebek pa se je po opravljenem delu odpravil do diskoteke Piccadilly v Sinju, kjer je bil nato napaden.

Po Bebekovih besedah naj bi diskoteko zapustil okoli štirih zjutraj, ko se je napotil proti svojemu avtomobilu. Izza svojega hrbta je zaslišal hrup in kletvice, nato pa je prejel prvi udarec. Po nekaj udarcih je izgubil zavest in se niti ne spominja, koliko je bilo napadalcev ter če so bili s čim oboroženi.

Foto: Profimedia Ivan Bebek

Čez nekaj časa naj bi do njega pristopilo nekaj ljudi, ki so mu pomagali do avtomobila, s katerim se je odpeljal do hotela v Splitu. Zaradi šoka naj ne bi takoj odšel na policijo, temveč je celotno zadevo najprej prespal. Na policijo se je nato odpravil zjutraj, kjer je stvar prijavil, njega pa so odpeljali v bolnišnico

Bebek naj ne bi utrpel hujših poškodb. Kot je razvidno iz fotografije, ki jo je posnel eden izmed mimoidočih, pa je prejel kar nekaj grdih udarcev, na čelu pa se mu je pojavila precejšnja modrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.