Tako jo je skupil slavljenec pri Olimpiji

Foto: Print Screen asmir suljić
Nogometaši Olimpije so si privoščili soigralca.
Oglej si celoten članek

V taboru slovenskega prvaka vlada prešerno vzdušje. Nogometaši Olimpije so se na treningu znesli nad bosanskim krilnim nogometašem Asmirjem Suljićem, ki je v torek praznoval svoj 27. rojstni dan.

Rojstnodnevnemu napevu je sledilo obmetavanje z jajci in moko, Suljić pa je vse skupaj sprejel kot pravi profesionalec. "Izgledaš kot piščanec," mu je dejal eden izmed klubskih kolegov.

Suljić je sicer vprašljiv za sobotno ligaško tekmo z Muro, potem ko se je na treningu v Kranjski Gori nesrečno poškodoval ob padcu na rekvizit postavljen na igrišču in konkretno porezal sprednjo stegensko mišico. Rana je bila široka, a na srečo površinska.

Olimpija je na zadnji prvenstveni tekmi pred reprezentančnim premorom visoko premagala Rudar (5:0). Po sedmih krogih imajo zmaji na računu 11 točk, kar jih uvršča na četrto mesto lestvice. Vodi Maribor (17) pred Aluminijem (12) in Gorico (12).

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.