Šport > Nogomet
522 ogledov

Tako jo je skupil slavljenec pri Olimpiji

asmir suljić Print Screen
Nogometaši Olimpije so si privoščili soigralca.

V taboru slovenskega prvaka vlada prešerno vzdušje. Nogometaši Olimpije so se na treningu znesli nad bosanskim krilnim nogometašem Asmirjem Suljićem, ki je v torek praznoval svoj 27. rojstni dan.

Rojstnodnevnemu napevu je sledilo obmetavanje z jajci in moko, Suljić pa je vse skupaj sprejel kot pravi profesionalec. "Izgledaš kot piščanec," mu je dejal eden izmed klubskih kolegov.

Suljić je sicer vprašljiv za sobotno ligaško tekmo z Muro, potem ko se je na treningu v Kranjski Gori nesrečno poškodoval ob padcu na rekvizit postavljen na igrišču in konkretno porezal sprednjo stegensko mišico. Rana je bila široka, a na srečo površinska.

Olimpija je na zadnji prvenstveni tekmi pred reprezentančnim premorom visoko premagala Rudar (5:0). Po sedmih krogih imajo zmaji na računu 11 točk, kar jih uvršča na četrto mesto lestvice. Vodi Maribor (17) pred Aluminijem (12) in Gorico (12).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice