Tako mišice krepi Luka Dončić

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Košarkarski zvezdnik se pripravlja na novo sezono v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v preteklem tekmovalnem obdobju blestel v dresu Dallas Mavericks in v najmočnejši ligi na svetu še utrdil svoj zvezdniški status. 

Po koncu igranja v ZDA je slovensko reprezentanco popeljal do četrtega mesta na olimpijskih igrah, nato pa podpisal izjemno donosno dolgoročno pogodbo.

Zatem se je odpravil na zaslužene počitnice, v Grčiji so ga opazili med okušanjem slastnih zrezkov in kajenjem pipe. Vse to so zlobni jeziki, predvsem onstran Atlantika, videli kot pomanjkanje delovne vneme. A Dončić jim je že večkrat zaprl usta ...

Toni Kukoč Novi član Hiše slavnih tako o primerjavah z Dončićem

Ljubljančan je seveda že pošteno zakorakal v priprave na nove izzive, ki se bodo v NBA začeli čez dober mesec dni, točneje 19. oktobra.

V slovenski reprezentanci za telesno pripravljenost skrbi Anže Maček. Slednji je na svojih kanalih objavil delček Dončićeve vodene vadbe z utežmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.