Tako na pretepanje Dončića gleda trener Clippersov

Foto: Epa doc rivers luka dončić
Trener Los Angeles Clippers je spregovoril o izključztvi njegovega košarkarja Marcusa Morrisa.
Oglej si celoten članek

Marcus Morris je bil izključen vprvi četrtini šeste tekme med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers zaradi grobe in nešportne osebne napake nad Luko Dončićem (flagrant 2).

Po koncu serije Neverjetno, kaj so o Dončiću imeli za povedati iz nasprotnega tabora

"Mislim, da ga ne bi smeli izključiti, toda priznam, da sem morda pristranski. Šel je na žogo in ga zadel v glavo. To se ves čas dogaja. Če sem iskren, so ga po mojem mnenju izključili zato, ker je to Marcus. Prej zaradi njegovega slovesa kot karkoli drugega. Rad imam njegovo intenziteto. Ne ustraši se izziva in to obožujem," je bil jasen sloviti Doc Rivers

Neverjetni očitki "Luka Dončić je volk v ovčji preobleki"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:23 1. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 23:11 31. Avgust 2020.

    Doc Rivers je reku,"Luka,kaj ti bo žoga,če maš kolo... .Pol je pa Luka ZAŠVICU FULL".

  • 21:20 31. Avgust 2020.

    Naredil je, kar mu je naročil trener.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.