Tako naj bi se nadaljevalo angleško prvenstvo

Foto: EPA Wembley Stadium
Vse tekme bodo odigrane na dveh igriščih.
Oglej si celoten članek

Angleški časnik The Times poroča, da je angleška nogometna zveza FA svoja reprezentančna objekta - stadion Wembley v Londonu in trenažni center Park St. George v Burtonu - ponudila kot nevtralni prizorišči za končne tekme brez gledalcev v sezoni 2019/20 v Premier League.

Na Otoku so zavoljo pandemije novega koronavirusa vsaj do 30. aprila sicer ustavljena vsa ligaška nogometna tekmovanja, po nekaterih projekcijah pa naj bi se sezona nadaljevala šele 1. junija. Vodstvo FA meni, da bi na obeh ponujenih reprezentančnih prizoriščih v mesecu juniju lahko odigrali več tekem na dan, hkrati pa bi imele vse ekipe na voljo dovolj časa, da se pripravijo na sezono 2020/21, ki naj bi se začela 8. avgusta.

Elitno angleško ligaško nogometno tekmovanje je bilo začasno zaustavljeno devet krogov pred koncem. Do prekinitve je bil v najboljšem položaju Liverpool, ki je imel - ob tekmi več - kar 25 točk prednosti pred drugouvrščenim Manchester Cityjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.