Šport > Nogomet
2590 ogledov

Tako naj bi se nadaljevalo angleško prvenstvo

Wembley Stadium EPA
Vse tekme bodo odigrane na dveh igriščih.

Angleški časnik The Times poroča, da je angleška nogometna zveza FA svoja reprezentančna objekta - stadion Wembley v Londonu in trenažni center Park St. George v Burtonu - ponudila kot nevtralni prizorišči za končne tekme brez gledalcev v sezoni 2019/20 v Premier League.

Na Otoku so zavoljo pandemije novega koronavirusa vsaj do 30. aprila sicer ustavljena vsa ligaška nogometna tekmovanja, po nekaterih projekcijah pa naj bi se sezona nadaljevala šele 1. junija. Vodstvo FA meni, da bi na obeh ponujenih reprezentančnih prizoriščih v mesecu juniju lahko odigrali več tekem na dan, hkrati pa bi imele vse ekipe na voljo dovolj časa, da se pripravijo na sezono 2020/21, ki naj bi se začela 8. avgusta.

Elitno angleško ligaško nogometno tekmovanje je bilo začasno zaustavljeno devet krogov pred koncem. Do prekinitve je bil v najboljšem položaju Liverpool, ki je imel - ob tekmi več - kar 25 točk prednosti pred drugouvrščenim Manchester Cityjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.