Tako neodgovoren je bil ob okužbi prvi mož Liverpoola

Foto: youtube
Foto: youtube
Okužbo je staknil na bratovi poroki.
Oglej si celoten članek

Liverpool ima v zadnjem času velike težave s poškodbami, za dodatno slabo voljo Jürgena Kloppa pa je zdaj poskrbel še morda prvi mož zasedbe. Mohamed Salah se je namreč okužil z novim koronavirusom, okužbo je po poročanju medijev staknil na zabavi, kjer niso upoštevali omejitev ob epidemiji.

Sloviti Egipčan je reprezentančni premor izkoristil za udeležbo na bratovi poroki, več domačih medijev je zdaj objavilo posnetek nogometaša, ki se je zabaval z ostalimi udeleženci srečnega dogodka. Sledilo je testiranje reprezentance, egiptovska nogometna zveza pa je javnosti sporočila Salahov pozitivni test. Najboljši afriški nogometaš v letih 2017 in 2018 ne kaže nobenih znakov bolezni in se zdaj nahaja v samoizolaciji v hotelski sobi. Drugi nogometaši iz dežele faraonov so bili na testiranju negativni in bodo lahko nastopili na tekmi proti Togu.

Zvezdnik Huligani trpičnili brezdomca, zgodilo se je nekaj izjemnega

V Egiptu je bilo doslej okuženih nekaj več kot 110.000 oseb, 6.429 ljudi je umrlo. Je pa stanje v več kot stomilijonski državi trenutno zelo solidno, po podatkih je aktivno okuženih le okoli 3000 prebivalcev, šestkrat manj kot na primer v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.