Tako izgleda rojstnodnevna zabava, če si Ronaldova hči

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Biološka hči Cristiana Ronalda in Georgine Rodriguez je dopolnila štiri leta.
Oglej si celoten članek

Številčna družina Cristiana Ronalda je ob odsotnosti nogometnega superzveznika v velikem slogu proslavila četrti rojstni dan Alane Martine.

Na razkošni rojstnodnevni v Madridu ni manjkalo raznoraznih aktivnosti za otroke vseh starostnih skupin, udeležil pa se je tudi Ronaldov nekdanji soigralec pri Realu Marcelo s sinovoma Enzom (12) in Liamom (6).

Deklice so nosile oblačila svojih najljubših princesk, Georgina pa si je za to priložnost nadela tiaro. Ponosni očka se zabave ni mogel udeležiti zaradi službenih obveznosti.

Goergina je posnetke rojstnodnevnega rajanja delila na družbenem omrežju. Video se sicer začne z napako, saj je bilo zapisano, da se je Alana Martina rodila leta 2018, kar seveda ne drži, saj je praznovala svoj četrti rojstni dan.

Alana Martina je Ronaldova najmlajša hči, toda ne več dolgo. Z Georgino sta namreč nedavno potrdila, da pričakujeta dvojčke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.