Šport > Nogomet
3404 ogledov

Tako izgleda rojstnodnevna zabava, če si Ronaldova hči

Instagram
Biološka hči Cristiana Ronalda in Georgine Rodriguez je dopolnila štiri leta.

Številčna družina Cristiana Ronalda je ob odsotnosti nogometnega superzveznika v velikem slogu proslavila četrti rojstni dan Alane Martine.

Na razkošni rojstnodnevni v Madridu ni manjkalo raznoraznih aktivnosti za otroke vseh starostnih skupin, udeležil pa se je tudi Ronaldov nekdanji soigralec pri Realu Marcelo s sinovoma Enzom (12) in Liamom (6).

Deklice so nosile oblačila svojih najljubših princesk, Georgina pa si je za to priložnost nadela tiaro. Ponosni očka se zabave ni mogel udeležiti zaradi službenih obveznosti.

Goergina je posnetke rojstnodnevnega rajanja delila na družbenem omrežju. Video se sicer začne z napako, saj je bilo zapisano, da se je Alana Martina rodila leta 2018, kar seveda ne drži, saj je praznovala svoj četrti rojstni dan.

Alana Martina je Ronaldova najmlajša hči, toda ne več dolgo. Z Georgino sta namreč nedavno potrdila, da pričakujeta dvojčke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice