Tako se bo NBA poklonila umrlemu Kobeju Bryantu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu bodo eno od nagrad poimenovali po preminulem zvezdniku.
Oglej si celoten članek

Komisar severnoameriške košarkarske lige NBA Adam Silver je na novinarski konferenci v Chicagu oznanil, da bo odslej nagrada za najkoristnejšega košarkarja osrednjega dogodka vikenda All-Star poimenovana po tragično preminulem zvezdniku lige, Kobeju Bryantu.

Video Kontroverzen All-Star večer, občinstvo žvižgalo

"Nihče ne pooseblja te nagrade bolj kot Kobe Bryant," je ob tem dejal prvi mož lige. S tem se bodo v Chicagu še dodatno poklonili nekdanjemu zvezdniku LA Lakers, ki je 26. januarja umrl v helikopterski nesreči v bližini Calabasasa v okolici Los Angelesa.

Bryant je na tekmi zvezd nastopil kar 18-krat, najkoristnejši igralec tekme pa je bil v letih 2002, 2007, 2009 in 2011, s čimer je na večni lestvici izenačen z Bobom Pettitom.

Ekipa, ki jo je izbral LeBron James (LA Lakers) in v kateri bo zaigral tudi Luka Dončić (Dallas), pa bo nosila drese s številko 2, s katero je v osnovni šoli ter v moštvu svojega očeta igrala hčerka nekdanjega zvezdnika Gianna Bryant, ki je bila ob še sedmerici prav tako žrtev tragične helikopterske nesreče.

Vrhunec tekme Young razkril ozadje: "Dončića sem izzval, naj vrže, če upa!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.