Uradno! Tako se bo zaključila Novoletna turneja

Foto: Epa
Foto: Epa
Po odpovedi skokov na Bergislu nas čaka dvojni spored v Bischofshofnu.
Oglej si celoten članek

Po odpovedi tretje tekme 70. novoletne turneje v Innsbrucku zaradi premočnega vetra bo Bischofshofen gostil dve preizkušnji in pred vsako od tekem tudi kvalifikacije, so sporočili iz Mednarodne smučarske zveze (Fis).

Po številnih prestavitvah skakalci v torek na Bergislu niso opravili nobenega skoka, tudi poskusna serija je bila odpovedana. Kot so sporočili organizatorji, bo nadomestno tekmovanje gostil Bischofshofen.

Novoletna turneja V Innsbrucku prevelike težave, skakalci brez tekme

Skladno s tem bo tekmovanje v smučarskih skokih, ki bi moralo biti na Tirolskem, izpeljali v sredo v okrožju St. Johann im Pongau v zvezni Solnograški deželi. Kvalifikacije bodo na sporedu ob 13. uri, tekmovanje pa se bo začelo ob 16.30.

V četrtek se bodo kvalifikacije začele ob 14.30, začetek tekmovanja pa bo ob 17.30. Organizatorji novoletne turneje so sporočili, da so izničili ponedeljkove kvalifikacije v Innsbrucku.

Tudi leta 2008, ko neurje ni dovolilo skokov v Innsbrucku, je Bischofshofen gostil nadomestno tekmovanje. Bischofshofen ima običajno manj težav z vetrom kot Innsbruck.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:16 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.