Tako se je policija odzvala na incident v Velenju

Foto: Profimedia Srečanje med Rudarjem in Mariborom v 30. kolu PLTS si je ogledalo več kot 2000 gledalcev.
Srečanje med Rudarjem in Mariborom v 30. kolu PLTS si je ogledalo več kot 2000 gledalcev.
Organi pregona preiskujejo dogodke ob koncu tekme med Rudarjem in Mariborom.
Oglej si celoten članek

V sredo je Maribor zmagal na gostovanju pri velenjskem Rudarju (1:3), srečanje je imelo pester zaključek.

Prva liga TS Incident v Velenju, posredovala policija

Po menjavi gostujoči nogometaš Martin Kramarič ni upošteval navodil varnostnika in se je zadrževal na atletski stezi. Prerekanje se je razvilo v malce bolj intenziven konflikt, ki se je nadaljeval tudi po zadnjem sodniškem pisku.

Trener Maribora Darko Milanič je po obračunu svojo zamudo na druženje z novinarji pojasnil s tem, da "se je v tunelu dogajalo marsikaj." 

Prva liga TS Zmaji za skok na vrh prebili Aluminij

Vsekakor je morala na stadionu Ob jezeru posredovati policija, ki še vedno zbira obvestila o dogodku. 

"Policisti Policijske postaje Velenje obravnavajo dogodek, ki se je zgodil na tekmi med NK Rudar in NK Maribor in v katerega so bili vpleteni predstavniki NK Maribor ter varnostnik varnostne službe, ki je opravljala varovanje tekme. Policisti o dogodku zbirajo obvestila. Glede na zbrane ugotovitve bodo velenjski policisti v nadaljevanju izvedli tudi ustrezen ukrep zoper vpletene," so za EkipoSN pojasnili na Policijski postaji Velenje.

Prva liga TS Eden od prvoligašev brez licence

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.