Tako se je predsednik Reala osmešil z izjavo o Luki Dončiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šef Reala je nekoliko pomešal dva športna superzvezdnika.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometaš Karim Benzema se je v torek poslovil od Real Madrida, kluba pri katerem je preživel kar 14 let ter osvojil rekordnih 25 lovorik.

35-letnik se je od svojih soigralcev in navijačev poslovil na uradni tiskovni konferenci, na kateri je pojasnil, koliko mu je pomenilo igranje za klub, kot je Real, in zakaj se je odločil, da ne podaljša pogodbe, temveč se odpravi v Savdsko Arabijo.

Na poslovilni tiskovni konferenci je imel seveda govor tudi prvi človek Reala Florentino Perez, ki pa si je privoščil simpatično napako, ki je nasmejala svet.

Med govorom je namreč nekoliko pomešal športna zvezdnika, ki sta močno zaznamovala zgodovino Reala, saj je vmes govoril o Luki Modriću, a se mu je pri tem zgodil lapsus, saj je namesto "Luka Modrić" rekel "Luka Dončić".

Perez je sicer nemudoma spoznal svojo napako, se ob tem nasmejal ter se tudi popravil. Glede na izraz Modrićevega lica, mu hrvaški nogometni zvezdnik te napake ni niti najmanj zameril, ampak ga je vse skupaj zgolj nasmejalo.

Oba športnika sta sicer pravi legendi kraljevskega kluba. Slovenec se je namreč pri vsega trinajstih letih preselil v špansko prestolnico, kjer je zrasel v enega najboljših košarkarjev na svetu. Pri Realu je preživel šest let, tekom katerih je s člansko ekipo trikrat postal španski državni prvak, leta 2018 pa je kot MVP tekmovanja in finala Real popeljal na vrh Evrope z zmago v Evroligi.

Luka Modrić pa je član Reala že enajst let, tekom katerih je za kraljevski klub zbral že skoraj 500 nastopov. S 23 osvojenimi lovorikami je tretji najuspešnješi igralec kluba za Marcelom in Benzemajem s 25. Leta 2018 je bil izbran tudi za najboljšega nogometaša na svetu. Modrić je sicer v torek podaljšal pogodbo z Realom.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.