Tako se je slavilo v Amsterdamu ... in Barceloni

Foto: Profimedia Ajax
Veliko veselje v Amsterdamu.
Oglej si celoten članek

Pred začetkom lige prvakov je bilo verjetno le malo tistih, ki so napovedali uvrstitev Ajaxa v polfinale. A mlada nizozemska zasedba je odlično igrala že v skupinskem delu tekmovanja, nato pa pripravila dve senzaciji ter v osmini finala izločila branilce lovorike Real Madrid, v četrtfinalu pa je klonil še Juventus.

Kapetan in junak To je Ajaxov čudežni deček

Veselje v Amsterdamu je bilo temu primerno, navijači Ajaxa so povsem napolnili ulice.

A ob izpadu Juventusa so bili zadovoljni tudi pri Barceloni. Katalonci so se namreč v zadnjih letih kar nekajkrat pomerili s Torinčani, klub iz severa Italije pa si med pristaši Barcelone ni ravno dvignil priljubljenosti ob podpisu pogodbe z dolgo osovraženim nekdanjim članom Reala Cristianom Ronaldom.

Ajaxov večer Ronaldo ni dajal izjav, Allegri o svoji prihodnosti

Pristaši katalonskega velikana so sinoči sicer lahko uživali ob zanesljivi zmagi svojih ljubljencev, v 69. minuti pa jih je razveselilo tudi dejstvo, da je Ajax povedel v Torinu z 2:1. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.