Tako se v Serie A vrne Zlatan!

Foto: Epa Zlatan Ibrahimović
V rojstnem mestu mu uničijo kip, v Milanu pa je spet junak.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović ni potreboval veliko časa, da je upravičil polletno pogodbo, ki so jo z njim sklenili vodilni možje Milana. Rdeče-črni so na tekmi Serie A gostovali pri v tej sezoni razpoloženem Cagliariju in prišli do zmage z 2:0, drugi zadetek pa je dosegel prav nekdanji švedski reprezentant. Če je njegov kip v zadnjem času v Malmöju doživel kopico napadov, pa je Zlatan hitro poskrbel za utrditev svojega zvezdniškega statusa v prestolnici Lombardije.

Huliganizem Nov napad na 'bronastega' Ibrahimovića

Šved je odigral celotno tekmo, v 64. minuti pa je s strelom v domaćem kazenskem prostoru lepo našel dolgi kot tekmečevega gola.

Pri Cagliariju je nekdanji slovenski reprezentant in v preteklosti tudi član Milana Valter Birsa obsedel na klopi za rezervne nogometaše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.