Tako si je Curry privoščil Dragića

Foto: Printscreen goran dragić steph curry
Slovenski košarkar je na tekmi z aktualnimi prvaki iztržil boljši strelski izkupiček od Stepha Curryja.
Oglej si celoten članek

Moštvo Miami Heat je v noči na torek izgubilo proti aktualnim prvakom lige NBA Golden State Warriors z 80:97. Vročica je vknjižila šesti poraz na desetih tekmah, kar jo uvršča šele na 13. mesto vzhodne konference.

Zmeda Dragićev Miami širil neresnične informacije

Na srečanju v Oaklandu je bil zanimiv obračun Gorana Dragića in prvega zvezdnika domače ekipe Stepha Curryja. Branilca se sicer nista neposredno pokrivala, a sta se kljub temu nekajkrat znašla iz oči v oči.

Curry si je v uvodnem delu obračuna privoščil slovenskega zvezdnika, ko je po hitrem protinapadu izvedel atraktivno podajo za hrbtom in za trenutek zmedel Dragića. Občinstvo ga je nagradilo s huronskim navdušenjem.

Curry je na parketu preživel 33 miut in dosegel 16 točk, 5 skokov, 4 podaje in 2 ukradeni žogi. Njegov met iz igre je znašal borih 26 odstotkov (5/19). Dragić je igral 31 minut in vpisal 19 točk, 3 skoke, 4 podaje in 1 ukradeno žogo. Iz igre je bil 44-odstoten (8/18).

V priloženih posnetkih si lahko ogledate še nekaj uspešnih akcij slovenskega zvezdnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.